Laktosefri
Glutenfri
Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
3.99 (150)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Laksefilet
270 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
Smør
2 ss
Reddiker
1 pakke
Kinakål og grønne bønner
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 536 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 30 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Ha over 2 ss smør og soyasausen, og stek fisken i ovnen i 8–10 minutter, til den så vidt er gjennomstekt, med en svak mørkerosa kjerne.
Skyll og kutt reddikene i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek reddikene, kålen og de grønne bønnene i 2–4 minutter, til det har fått litt farge, men fortsatt har litt tyggemotstand. Smak til med salt og pepper.
Nyt måltidet!
God middag!