Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- smør
- olje
- salt
- pepper
Casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Steinsoppdressing
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
½–1 glass
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
Vann
2 ss
Stekt kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Smør (Melk)
½ ss
Topping
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 951 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil gjøre retten mer barnevennlig, kan du servere steinsoppdressingen ved siden av.
- Casarecce: Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
- Grønnsaker: Skyll paprikaen, tomaten og ruccolaen. Kutt paprikaen og tomaten i terninger.
- Steinsoppdressing: Bland sammen pestoen, lettrømmen og 2 ss vann i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
- Stekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett ½ ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden. Krydre med litt salt og pepper underveis.
- Pastasalat: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn steinsoppdressingen (se tips). Bland inn ruccolaen, paprikaen og tomaten, og topp pastasalaten med kyllingen.
- Topping: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med osten før servering.
- Restetips: Hvis det blir rester av salaten, er den like god til lunsj dagen etterpå!