Ytrefilet av svin i peppersaus med fullkornslinguine og brokkoli
Roede

Ytrefilet av svin i peppersaus med fullkornslinguine og brokkoli

3.88 (81)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
  • salt
  • pepper
Fullkornslinguine
125 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Brokkoli
½–1 stk
Potetkrydder
1 pakke
Peppersaus
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
½ ss
Vann
1 dl
Filetstykke av svin
300 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Olje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 627 kcal
  • Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 60 g
  • Protein: 61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm grønnsakene og sausen hver for seg, om det passer dere best. Tilsett mer vann eller litt melk i sausen, om du ønsker en mildere smak.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skrell rødløken, og skyll squashen. Kutt løken og squashen i strimler eller skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter.
 Kutt kjøttet i 2–3 cm tykke skiver. Krydre kjøttstykkene med litt salt og pepper. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha i hvitløken og kjøttet, og stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken.
 Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og i litt ny olje. Stek grønnsakene 4–5 minutter, og krydre med potetkrydderet, litt salt og pepper. Ha i peppersausen og 1 dl vann, og kok opp (se tips). 
 Ta vare på middagsrestene i en egnet beholder, i kjøleskapet. Spis restene til lunsj eller middag dagen etter. 
100 g Kjøtt: 125 g Grønnsaker: 150 g Saus: 2 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!