Wok med svinefilet, grønnsaker, fullkornsris og kinesisk wok- og dippsaus
Roede
Laktosefri

Wok med svinefilet

grønnsaker, fullkornsris og kinesisk wok- og dippsaus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Wokking er en rask og sunn tilberedningsmetode - og resultatet blir alltid smakfullt. I denne retten får du saftig svinekjøtt og krispy grønnsaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
  • salt
  • pepper
Fullkornsris
135 g
Filetstykke av svin
300 g
Gulrøtter
200 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
100 g
Rød chili
½ stk
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Olje
1 ss
Vann
½ dl
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 570 kcal
  • Fett: 11 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Chilien har litt futt, så om ikke alle liker det så sterkt, kan du servere chilien ved siden av. Tilsett gjerne litt riseddik, soyasaus eller chilisaus i wokken for mer smak.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skjær kjøttet i strimler. Skrell gulrøttene og rødløken. Rens paprikaen. Kutt gulrøttene, rødløken og paprikaen i strimler. Børst soppen fri for jord, og kutt den i to. Finhakk chilien.
Varm opp en eller to store stekepanner eller wokpanner til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger i 1–2 minutter. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek grønnsakene under omrøring i 3–4 minutter. Tilsett woksausen og ½ dl vann, og kok opp. Bland inn kjøttet før servering.
 Del limen i båter, og server båtene til retten.
100 g Wok: 300 g Energiinnhold: ca. 420  kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!