Panert torskefilet med sitron- og spinatpasta
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Knasende sprø panering gjør fisken uimotståelig. Enda bedre blir den med pasta laget med hvitløk, sitron, spinat og lagret ost.
Knasende sprø panering gjør fisken uimotståelig. Enda bedre blir den med pasta laget med hvitløk, sitron, spinat og lagret ost.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Panert torsk
360 g
Linguine
200 g
Grønne erter
125 g
Hvitløksfedd
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Sitron
½ stk
Grana Padano
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 853 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 109 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til koking av pastaen.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok ertene med pastaen de 2 siste minuttene av koketiden. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og ertene.
Skrell og finhakk hvitløken og sjalottløken. Skyll og grovhakk spinaten. Skyll og finriv sitronskallet (kun det gule) på et rivjern. Finriv Grana Padanoen. Varm opp kjelen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og løken i omtrent 2 minutter. Ha pastaen, ertene og spinaten i kjelen, og vend inn sitronskallet, Grana Padano-osten og 1 ss smør. La det hele surre i omtrent 2 minutter, til smøret er smeltet. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.
God middag!
God middag!