15-20
Panert torskefilet med sitron- og spinatpasta
Knasende sprø panering gjør fisken uimotståelig. Enda bedre blir den med pasta laget med hvitløk, sitron, spinat og lagret ost.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Sitron- og spinatpasta
Linguine (Hvete)
200 g
Grønne erter
125 g
Hvitløksfedd
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Sitron
½ stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 853 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 109 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til koking av pastaen.
- Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
- Sitron- og spinatpasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok ertene med pastaen de 2 siste minuttene av koketiden. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og ertene.
- Sitron- og spinatpasta, fortsettelse: Skrell og finhakk hvitløken og sjalottløken. Skyll og grovhakk spinaten. Skyll og finriv sitronskallet (kun det gule) på et rivjern. Finriv Grana Padanoen. Varm opp kjelen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og løken i omtrent 2 minutter. Ha pastaen, ertene og spinaten i kjelen, og vend inn sitronskallet, Grana Padano-osten og 1 ss smør. La det hele surre i omtrent 2 minutter, til smøret er smeltet. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.
- God middag!