Laktosefri
Glutenfri
Sitrusstekt kylling
med brokkoli- og blomkålbuketter og curry- og mangodressing4.22 (109)
Under 30 min
6 Ingredienser
Det gode sitruskrydderet og fersk sitron passer perfekt sammen med saftig kylling og den gode, fruktige dressingen.
Det gode sitruskrydderet og fersk sitron passer perfekt sammen med saftig kylling og den gode, fruktige dressingen.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Jasminris
135 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Sitruskrydder
½ pakke
Sitron
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 929 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 65 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv gjerne litt sitronskall (kun det gule) over kyllingen når du steker den.
Tilbered risen som anvist på pakken, men pass på å halvere mengden vann.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side. Skru ned til middels varme, krydre kyllingen med sitruskrydderet, og press over saften av den halve sitronen. La kyllingen surre i omtrent 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Legg kyllingen på en tallerken, og la den hvilen mens du tilbereder grønnsakene.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter, eller til de er møre. Hell av vannet.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Lag stekt ris med små brokkoli- og blomkålbuketter, egg og soyasaus av restene.
God middag!