Sitrusstekt kylling med brokkoli- og blomkålbuketter og curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sitrusstekt kylling

med brokkoli- og blomkålbuketter og curry- og mangodressing
4.22 (109)
Under 30 min
6 Ingredienser
Det gode sitruskrydderet og fersk sitron passer perfekt sammen med saftig kylling og den gode, fruktige dressingen.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Sitron
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 929 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 65 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv gjerne litt sitronskall (kun det gule) over kyllingen når du steker den.

Tilbered risen som anvist på pakken, men pass på å halvere mengden vann. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side. Skru ned til middels varme, krydre kyllingen med sitruskrydderet, og press over saften av den halve sitronen. La kyllingen surre i omtrent 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Legg kyllingen på en tallerken, og la den hvilen mens du tilbereder grønnsakene.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter, eller til de er møre. Hell av vannet.
Server curry- og mangodressingen til retten. 
 Lag stekt ris med små brokkoli- og blomkålbuketter, egg og soyasaus av restene. 
God middag!