Svinekam i hoisinsaus med eggenudler, pak choy og soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Svinekam i hoisinsaus med eggenudler, pak choy og soya- og ingefærsaus

3.82 (600)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gul paprika
1 stk
Pak choy
2 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Mager svinekam i skiver
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 630 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok opp en kjele med vann med oksebuljong. Ha nudlene, grønnsakene og det ferdigstekte kjøttet i en dyp tallerken, og hell over kraften. Vipps, en deilig ramen. Ha gjerne kokte egg i suppen.

Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt pak choyene i båter gjennom stilkfestet. Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
 Skyll limen, og finriv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, til det er gyllent. Ha i ½ dl vann, limeskallet, hoisinsausen og sesamfrøene. Skru ned temperaturen til lav varme, og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
 Varm opp kjelen fra punkt 1 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og paprikaen i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya- og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper. 
God middag!
God middag!