20-30
Roede
Laktosefri
Kyllingsalat med mathvete, tomat, mandler og cæsardressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- gluten,
- mandler,
- melk,
- nøtter
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Mathvete
Mathvete (Hvete, Gluten)
1 pakke
Salat med kylling
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Agurk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Mandelskiver (Mandler, Nøtter)
½ pakke
Olje
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 630 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 52 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke liker rå rødløk, kan den stekes sammen med kyllingen for en mildere smak. Bland gjerne mathveten inn med salaten og kyllingen.
- Mathvete: Tilbered mathveten som anvist på pakken.
- Salat med kylling: Skyll, tørk og riv salaten i mindre biter. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt tomaten, eplet og agurken i terninger. Fordel salaten og grønnsakene på et stor fat.
- Salat med kylling, fortsettelse: Kutt kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter. Fordel kyllingen over salaten, og krydre med litt salt og pepper. Topp med cæsardressingen og mandelskivene, og server mathveten til salaten (se tips).
- God middag!
- Mathvete: 75 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 120 g Dressing: 1 ss Mandler: 1 ts Energiinnhold: ca. 400 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).