Tikka masala chicken med krydderris og mangochutney
Glutenfri

Tikka masala chicken med krydderris og mangochutney

4.2 (102)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Skivet kyllingfilet
200 g
Tikka masala-paste
½–1 glass
(Cashewnøtter)
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Olje
1 ss
Mangochutney
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 899 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 66 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Skjær kyllingen i mindre biter. Ha kyllingen i en bolle, og vend inn 1 ss olje og 1 ts av tikka masala-pasten. Mariner kyllingen i minimum 5 minutter. Skrell og finhakk sjalottløken. Rens og kutt paprikaen i terninger.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen til middels varme, og tilsett sjalottløken og paprikaen. Stek videre i et par minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen og ønsket mengde av tikka masala-pasten. Kok opp, og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Server mangochutneyen til retten. 
God middag!