Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola
Vegetar

Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Rød paprika
1 stk
Squash
½ stk
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Linguine
200 g
(Hvete)
Tomatsausbase
½–1 pakke
Ruccola
50 g
Rød chili
½–1 stk
Skjørost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 553 kcal
  • Fett: 4 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan stekes i olje i en stekepanne hvis du heller ønsker det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
 Skyll og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger på omtrent 3 cm. Skrell rødløken og hvitløksfeddet. Kutt rødløken i tynne båter og hvitløken i tynne skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.    
 Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen. Ha sausen i kjelen og kok opp. Ha pastaen tilbake i kjelen og vend godt sammen. 
 Skyll og tørk ruccolaen. Skyll chilien og kutt den i tynne skiver. Topp retten med skjørosten, chilien og ruccolaen ved servering. God middag!
God middag!