Vegetar
Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Rød paprika
1 stk
Squash
½ stk
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Linguine
200 g
Tomatsausbase
½–1 pakke
Ruccola
50 g
Rød chili
½–1 stk
Skjørost
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 553 kcal
- Fett: 4 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan stekes i olje i en stekepanne hvis du heller ønsker det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Skyll og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger på omtrent 3 cm. Skrell rødløken og hvitløksfeddet. Kutt rødløken i tynne båter og hvitløken i tynne skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen. Ha sausen i kjelen og kok opp. Ha pastaen tilbake i kjelen og vend godt sammen.
Skyll og tørk ruccolaen. Skyll chilien og kutt den i tynne skiver. Topp retten med skjørosten, chilien og ruccolaen ved servering. God middag!
God middag!