15-20
Vegetar
Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Hvitløksbakte grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Squash
½ stk
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Pasta i tomatsaus
Linguine (Hvete)
200 g
Tomatsausbase
½–1 pakke
Topping
Ruccola
50 g
Rød chili
½–1 stk
Skjørost (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 553 kcal
- Fett 4 g
- Karbohydrater 94 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan stekes i olje i en stekepanne hvis du heller ønsker det.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
- Hvitløksbakte grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger på omtrent 3 cm. Skrell rødløken og hvitløksfeddet. Kutt rødløken i tynne båter og hvitløken i tynne skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Pasta i tomatsaus: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen. Ha sausen i kjelen og kok opp. Ha pastaen tilbake i kjelen og vend godt sammen.
- Topping: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll chilien og kutt den i tynne skiver. Topp retten med skjørosten, chilien og ruccolaen ved servering. God middag!