15-20
Laktosefri
Grillet gyroskjøtt med couscoussalat og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- olje
Couscoussalat
Couscous (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Smør (Melk)
½ ss
Grillet gyroskjøtt
Grillet gyroskjøtt
250 g
Til servering
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 751 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan eventuelt steke gyroskjøttet i en ildfast form på 225 grader i 12–15 minutter. Du kan også servere grønnsakene for seg hvis du ønsker det.
- Couscoussalat: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen og ½ ss smør i kokevannet.
- Couscoussalat, fortsettelse: Skyll og kutt agurken, tomaten og eplet i terninger. Ha grønnsakene og eplet i en serveringsskål, og vend inn den ferdigkokte couscousen rett før servering.
- Grillet gyroskjøtt: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
- Til servering: Server curry- og mangodressingen til retten.