Laktosefri
Grillet gyroskjøtt med couscoussalat og curry- og mangodressing
4.12 (242)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
Couscous
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Smør
½ ss
Grillet gyroskjøtt
250 g
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 751 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan eventuelt steke gyroskjøttet i en ildfast form på 225 grader i 12–15 minutter. Du kan også servere grønnsakene for seg hvis du ønsker det.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen og ½ ss smør i kokevannet.
Skyll og kutt agurken, tomaten og eplet i terninger. Ha grønnsakene og eplet i en serveringsskål, og vend inn den ferdigkokte couscousen rett før servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!