Laktosefri
Sitruskrydret laksefilet med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger
4.29 (122)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Laksefilet
135 g
Sitruskrydder
½ pakke
Gulrot
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Cæsardressing
½ pakke
Tomat
1 stk
Grana Padano
½ stk
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 780 kcal
- Fett: 54 g
- Karbohydrater: 37 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Istedet for å steke tomaten kan du også bare kutte den i båter, for å spare tid.
Skyll og del tomaten i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomaten med snittflaten ned i 2–3 minutter til den får litt stekeksorpe. Krydre snittflaten med litt salt og pepper før servering.
Skrell og grovriv gulroten. Ha gulroten og salaten i en skål og vend inn litt av cæsardressingen.
Varm opp stekepannen fra steg 1 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Krydre fisken med sitruskrydderet, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken.
Kutt tynne skiver av Grana Padano osten med en kniv eller ostehøvel. Topp salaten med mer av cæsardressingen, osteflakene og krutongene.
God middag!