15-20
Laktosefri
Sitruskrydret laksefilet med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Sitruskrydret laksefilet
Laksefilet (Fisk)
135 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½ pakke
Salat med cæsardressing
Gulrot
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½ pakke
Stekt tomat
Tomat
1 stk
Til servering
Grana Padano (Egg, Melk)
½ stk
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 780 kcal
- Fett 54 g
- Karbohydrater 37 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Istedet for å steke tomaten kan du også bare kutte den i båter, for å spare tid.
- Stekt tomat: Skyll og del tomaten i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomaten med snittflaten ned i 2–3 minutter til den får litt stekeksorpe. Krydre snittflaten med litt salt og pepper før servering.
- Salat med cæsardressing: Skrell og grovriv gulroten. Ha gulroten og salaten i en skål og vend inn litt av cæsardressingen.
- Sitruskrydret laksefilet: Varm opp stekepannen fra steg 1 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Krydre fisken med sitruskrydderet, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken.
- Til servering: Kutt tynne skiver av Grana Padano osten med en kniv eller ostehøvel. Topp salaten med mer av cæsardressingen, osteflakene og krutongene.