Laktosefri
Utbenet kyllinglår med frisk bulgur- og appelsinsalat
3.97 (90)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Bulgur
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Appelsin
½–1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Tranebær
½–1 pakke
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Urtemiks
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 809 kcal
- Fett: 43 g
- Karbohydrater: 61 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eventuelle rester holder seg fint i kjøleskapet i en lufttett beholder i et par dager.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og rist av vannet. Kutt salaten i grove biter. Skrell og kutt appelsinen i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Ha den ferdigkokte bulguren i en serveringsskål og bland inn salaten, appelsinen, løken, tranebærene og sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med ønsket mengde av urtemiksen, salt og pepper mot slutten av steketiden. Legg kyllingen over på et skjærebrett, og la den hvile i omtrent 3 minutter, før du skjærer den i skiver. Topp bulgursalaten med kyllingen.
God middag!