Laktosefri
Soyamarinert svinekam med vietnamesisk nudelsalat
4.28 (86)
Under 35 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Sukker
- olje
Glutenfri soyasaus
1 pose
Mager svinekam i skiver
300 g
Srirachasaus
½–1 pakke
Sukker
1 ss
Olje
½ ss
Rød chili
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Eggenudler
125 g
Gulrot
1 stk
Squash
½ stk
Rødløk
½–1 stk
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 693 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan serveres rå i salaten hvis du heller ønsker det.
Bland sammen soyasausen, 1 ss sukker, ønsket mengde srirachasaus og ½ ss olje i en bolle. Skjær kjøttet i strimler, og legg kjøttet i bollen med marinaden. Bland det godt, og la det stå på benken frem til punkt 5.
Skyll og finhakk ønsket mengde av chilien. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll korianderen. Finhakk korianderstilkene, og grovhakk resten av korianderen. Ha sesam- og chilisausen i en skål, og bland inn chilien, hvitløken, saften fra limen, 1 ts sukker og korianderstilkene.
Kok nudlene som anvist på pakken. Skrell gulroten og skyll squashen. Del gulroten og squashen i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Sil av vannet til de ferdigkokte nudlene, og skyll dem under kaldt vann. Ha nudlene over i en stor serveringsskål, og hell dressingen fra forrige punkt over nudlene.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter. Ha grønnsakene over i skålen med nudlene.
Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 3–4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Server nudelsalaten, toppet med det soyastekte kjøttet og resten av korianderen.
God middag!