Tandoori kyllingspyd med gul ris og frisk agurk- og tomatsalat
Glutenfri

Tandoori kyllingspyd med gul ris og frisk agurk- og tomatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • sukker
Basmatiris
135 g
Karri
½ pakke
Yoghurt naturell
½ pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Garam masala
1 pakke
Karri
½ pakke
Krydrede kyllingspyd
300 g
Salt
½ ts
Yoghurt naturell
½ pakke
(Melk, Laktose)
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 504 kcal
  • Fett: 7 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken, men ha halve pakken med karrien i kokevannet.
Rør sammen halve pakken med yoghurten, saften fra halve sitronen, garam masala-krydderet, resten av karrien og ½ ts salt i en bolle. Fordel kyllingspydene i en ildfast form og smør yoghurtmarinaden på kyllingen. Stek kyllingspydene midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er gjennomstekte. 
Skrell og grovhakk rødløken. Ha løken, saften fra resten av sitronen og ½ ts sukker i en bolle, og la det trekke i 5 minutter. Skyll tomaten og agurken, og kutt dem i terninger. Vend tomat- og agurkterningene inn med rødløken før servering, og smak til med salt og pepper. 
 Server resten av yoghurten til retten.
God middag!