Flyvende tallerkener med nissehjerter og gulltenner, månegress og hvit lava

Lars er LOL

Flyvende tallerkener med nissehjerter og gulltenner, månegress og hvit lava

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Den flyr ikke langt denne tallerkenen, av pizzabunner, pepperoni, mais og ost, men den smaker veldig godt! Topp med hvit lava, eller hvitløksdressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
Rødløk
½ stk
Maiskorn
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
½–1 pakke
Revet ost
1 pakke
(Melk)
Pepperoni
½–1 pakke
Ruccola
50 g
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1011 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, for et jevnere resultat. Pass på når du åpner stekeovnen og tar ut pizzaen, så den ikke flyr avgårde!

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller til høyeste temperatur.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Hell av laken på maiskornene. Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover de flyvende tallerknene, og strø den revne osten over. Topp med nissehjertene og gulltennene. Stek de flyvende tallerkenene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
 Skyll og tørk ruccolaen, og ha månegresset over i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp de flyvende tallerkenene med månegresset og den hvite lavaen ved servering.
LOLete middaghilsen!
God middag!