Vegetar
Pasta casarecce med steinsoppsaus
med bakte beter, grønnkål og økologisk skjørost4.29 (66)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- vann
- bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- olje
- salt
Gulbete
1 stk
Rødbete
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Pasta
200 g
Grønne bønner
150 g
Smør
1 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
Glutenfri soyasaus
½ pose
sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Vann
1 dl
Skjørost
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 720 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er lurt å bruke engangshansker når du skreller betene da de lett farger av.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell betene og kutt de i tynne båter (se tips). Fordel betene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek betene i ovnen i omtrent 20 minutter.
Kok pastaen som anvist på pakken. Del bønnene i to, og la dem koke med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet og vend inn 1 ss smør før servering.
Ha grønnkålen i en bolle, og vend inn litt olje og salt. Ta brettet med betene ut fra ovnen, og senk varmen til 200 grader varmluft. Vend på betene, og fordel grønnkålen på toppen. Stek videre i ovnen i omtrent 5 minutter, eller til kålen er sprø.
Kok opp 1 dl vann og grønnsaksbuljongen i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og rør inn crème fraîchen og soyasausen. Smak til sausen med soppulver, salt og pepper.
Smuldre skjørosten over retten ved servering.
God middag!