Glutenfri
Vegetar
Navratan korma med bakt blomkål, koriander og cashewtopping
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- smør
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
Bakepotet
1 stk
Gul løk
1 stk
Kikerter
1 pakke
Kormapaste
1 glass
Hakkede tomater
1 boks
Crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
5 dl
Blomkål
1 stk
Basmatiris
135 g
Koriander
1 bunt
Cashewnøtter
1 pakke
Tørkede aprikoser
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1017 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 138 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og kutt poteten i terninger. Skrell og finhakk løken. Hell av laken, og skyll kikertene.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek potetterningene og løken i 2 minutter. Rør inn kormapasten, og stek videre i 1 minutt. Tilsett kikertene, de hakkede tomatene, crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og 5 dl vann. Kok opp under omrøring, og la det småkoke på middels lav varme i omtrent 30 minutter.
Kutt blomkålen i mindre buketter. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olivenolje, salt og pepper. Bak dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll, rist og grovhakk korianderen. Grovhakk cashewnøttene og aprikosene. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek nøttene og aprikosene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt. Ha det over i en serveringsskål og bland inn korianderen.
Bland blomkålen sammen med kormaen, og smak til med litt salt.
Server kormaen med risen, og topp med cashewtoppingen.
God middag!