Laktosefri
Glutenfri
Salatwraps med reker, eplesalsa og sweet chilimajones
3.85 (67)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Skalldyr
Basisvarer:
- Sukker
- salt
- pepper
Lettmajones
1 pakke
Sweet chili-saus
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
¼ stk
Lime
½ stk
Grønt eple
½ stk
Sukker
½ ts
Hjertesalat
1 stk
Reker
1 pakke
Jasminris
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 671 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk rødløken, og ha den i en skål med ½ ts sukker og saften fra halve limen. La det stå å marinere i 8–10 minutter. Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Vend epleterningene inn med løken rett før servering, og smak til med salt og pepper.
Bland majonesen med sweet chilisausen i en skål, og smak til med litt saft fra limen.
Dra bladene av hjertesalaten og skyll dem i kaldt vann. La det tørke litt av på tørkepapir. Sil laken av rekene. Fyll salatbladene med risen, rekene og eplesalsaen, og topp med sweet chilimajonesen.
God middag!