Asiatiske pannekaker med bacon, hoisinsaus, sprø grønnsaker og chilimajones
3.98 (132)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Hjertesalat
1 stk
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Vårløk
1 pakke
Pannekaker
½ pakke
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Hoisinsaus
1 pakke
Peanøtter
½ pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 843 kcal
- Fett: 55 g
- Karbohydrater: 60 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også rive gulrøttene på den grove siden av et rivjern.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll hjertesalaten og agurken. Brekk bladene av salaten og riv de i mindre biter. Kutt agurken i staver. Skrell og skjær lange bånd av gulroten med en mandolin eller skreller (se tips). Skyll og finsnitt vårløken.
Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt.
Smør et tynt lag med hoisinsaus på pannekakene og fyll de med grønnsakene og det stekte baconet. Topp med chilimajones, og strø over vårløk og hakkede peanøtter.
Eventuelle rester av pannekakene kan fylles med for eksempel skinke, ost og salat til lunsj dagen etterpå!
God middag!