Laktosefri
Glutenfri
Kyllingstrimler i tomatisert grønnsaksratatouille med balsamico og jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Urtemiks
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør
½ ss
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 691 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt mer vann om sausen blir for tykk.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell rødløken, skyll og rens paprikaen og squashen. Kutt grønnsakene i terninger.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha litt olje og ½ ss smør. Stek kyllingstrimlene i 2 minutter, til de har fått litt farge. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til de er blanke. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Tilsett de hakkede tomatene, hønsebuljongen, balsamicovinaigretten, 1 dl vann og kyllingen. Kok opp og la gryten småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!