Tomatisert gryte med urtemarinert svinekjøtt, spinat og bulgur
Laktosefri

Tomatisert gryte med urtemarinert svinekjøtt, spinat og bulgur

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Pizzasaus
1 pakke
Bulgur
½ pakke
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 669 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok all bulguren, og bruk restene av retten som en rask lunsj dagen etter.

Tilbered halvparten av bulguren som anvist på pakken.
Skrell sjalottløken. Skyll og rens paprikaen. Kutt begge deler i strimler. Skyll og tørk spinaten.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, uten å røre. Tilsett sjalottløken og paprikaen, og stek videre i omtrent 4 minutter, under omrøring. Tilsett pizzasausen, og gi gryten et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
God middag!
God middag!