Laktosefri
Asiatisk suppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker
4.15 (110)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Asiatisk suppebase
700 g
Srirachasaus
½ pakke
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Hodekål
200 g
Borlottibønner
1 pakke
Kyllingkjøttdeig
150 g
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 572 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 45 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt rødløken i tynne ringer og mariner den i eddik og litt salt. Topp suppen med løken ved servering. La gjerne grønnsakene koke med i suppen i et par minutter.
Hell suppen over i en kjele og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med srirachasausen.
Skrell rødløken og gulroten. Kutt løken og kålen i strimler og gulroten i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha de stekte grønnsaken over i en skål, og hold varmt til servering.
Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn soya- og ingefærsausen og bønnene og gi et raskt oppkok. Krydre med salt og pepper.
God middag!
God middag!