Couscoussalat med marinert gyroskylling
spinat, mais og hvitløksdressing4.19 (487)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Couscous
125 g
Rødløk
1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Maiskorn
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Hvitløksdressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 859 kcal
- Fett:
- 51 g
- Karbohydrater:
- 61 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscousen, grønnsakene og kyllingen kan serveres hver for seg.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og rødløken i omtrent 4 minutter, og sett til side.
Skyll og kutt tomaten i båter. Skyll og tørk spinaten. Hell av laken fra maiskornene. Bland sammen grønnsakene, den kokte couscousen og balsamicovinagretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn kyllingen og rødløken i salaten rett før servering eller server det ved siden av.
Server hvitløksdressingen til salaten.
God middag!