15-20
Couscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Couscoussalat med kyllinggyros
Couscous (Hvete)
125 g
Rødløk
1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Maiskorn
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Dressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 865 kcal
- Fett 51 g
- Karbohydrater 63 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscousen, grønnsakene og kyllingen kan serveres hver for seg.
- Couscoussalat med kyllinggyros: Tilbered couscousen som anvist på pakken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og rødløken i omtrent 4 minutter, og sett til side.
- Couscoussalat med kyllinggyros, fortsettelse: Skyll og kutt tomaten i båter. Skyll og tørk spinaten. Hell av laken fra maiskornene. Bland sammen grønnsakene, den kokte couscousen og balsamicovinagretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn kyllingen og rødløken i salaten rett før servering eller server det ved siden av.
- Dressing: Server hvitløksdressingen til salaten.
- God middag!