Paprikakremet pasta med krydret svinekjøtt og spinat

Paprikakremet pasta

med krydret svinekjøtt og spinat
4.15 (107)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Linguine
100 g
(Hvete)
Rød paprika
½ stk
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Røkt paprikakrydder
¼ pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Lett crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Mager svinekam i skiver
150 g
Urtemiks
½ pakke
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
918 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
90 g
Protein:
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt vann i sausen om den er for tykk. Har du ikke stavmikser går det helt fint, sausen smaker godt med biter i også!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og rens paprikaen. Kutt halvparten av paprikaen i grove biter, og den andre halvparten i små terninger. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten. 
 Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen som du kuttet i grove biter, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i ¼ av pakken med paprikakrydderet, halve pakken med hønsebuljong og crème fraîchen. Kok opp, og la paprikasausen småkoke i 5 minutter. Kjør den jevn med en stavmikser (se tips), og smak til med salt, pepper og eventuelt mer av paprikakrydderet. 
Kutt kjøttet i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Ha i resten av paprikaen og spinaten de siste 2 minuttene av steketiden. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper.
Bland sammen pastaen, paprikasausen og svinekjøttet før servering.
God middag!