Paprikakremet pasta med krydret svinekjøtt og spinat

Paprikakremet pasta med krydret svinekjøtt og spinat

4.13 (71)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Pasta
100 g
(Hvete)
Rød paprika
½ stk
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Røkt paprikakrydder
¼ pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Lett crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Mager svinekam i skiver
150 g
Urtemiks
½ pakke
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 925 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 93 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt vann i sausen om den er for tykk.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og rens paprikaen. Kutt halvparten av paprikaen i grove biter, og den andre halvparten i små terninger. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten. 
 Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen som du kuttet i grove biter, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i ¼ av pakken med paprikakrydderet, halve pakken med hønsebuljong og crème fraîchen. Kok paprikasausen i 5 minutter. Kjør den jevn med en stavmikser (se tips). Smak til med salt, pepper og eventuelt mer av paprikakrydderet. 
Kutt kjøttet i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Ha i resten av paprikaen og spinaten de siste 2 minuttene av steketiden. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper.
Bland sammen pastaen, paprikasausen og svinekjøttet før servering.
Får du rester etter middagen er det like godt dagen etter. Varm det til lunsj, eller ha det i matpakken!
God middag!