Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • margarin
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Spinat
50 g
Grønt eple
1 stk
Fennikel
1 stk
Rødløk
1 stk
Lyrfilet
325 g
(Fisk)
Olje
1 ts
Margarin
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 463 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 43 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt potetene i fire, og kok dem i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skyll fennikelen og skrell rødløken, og kutt dem i grove strimler. Ha grønnsaksstrimlene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg fisken oppå grønnsakene, og krydre med litt salt og pepper. Fordel 1 ss margarin oppå fisken, og stek grønnsakene og fisken nederst i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
 Skyll eplet og spinaten. Kutt eplet i små terninger. Hell vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem over i en serveringsskål. La dem dampe seg tørre i et lite minutt, og vend inn sennepsvinaigretten, epleterningene og spinaten. Krydre med litt salt og pepper. 
Server fisken og grønnsakene med potetsalaten og sjyen fra formen som saus.  
240 g Fisk: 162 g  Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!