Roede
Laktosefri
Glutenfri
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- margarin
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Spinat
50 g
Grønt eple
1 stk
Fennikel
1 stk
Rødløk
1 stk
Lyrfilet
325 g
Olje
1 ts
Margarin
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 463 kcal
- Fett: 18 g
- Karbohydrater: 43 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt potetene i fire, og kok dem i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll fennikelen og skrell rødløken, og kutt dem i grove strimler. Ha grønnsaksstrimlene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg fisken oppå grønnsakene, og krydre med litt salt og pepper. Fordel 1 ss margarin oppå fisken, og stek grønnsakene og fisken nederst i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skyll eplet og spinaten. Kutt eplet i små terninger. Hell vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem over i en serveringsskål. La dem dampe seg tørre i et lite minutt, og vend inn sennepsvinaigretten, epleterningene og spinaten. Krydre med litt salt og pepper.
Server fisken og grønnsakene med potetsalaten og sjyen fra formen som saus.
240 g Fisk: 162 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!