Indisk wrap med butter chicken og kålsalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
En klassisk indisk kyllingcurry med tomatraita pakkes i tortillalefser, som et nikk til Mexico. To verdensdeler møtes på en tallerken.
En klassisk indisk kyllingcurry med tomatraita pakkes i tortillalefser, som et nikk til Mexico. To verdensdeler møtes på en tallerken.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
- olje
- sukker
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Butter chicken-paste
½ glass
Kokoskrem
½–1 pakke
Tortillalefser
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 770 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 57 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen og gjør at kyllingen blir saftigere.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Rør sammen saften fra halve sitronen, 1 ts sukker og litt salt i en serveringskål. Vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den får en jevn stekeskorpe. Tilsett ønsket mengde av butter chicken-pasten, og stek det hele i omtrent 1 minutt til. Ha i kokoskremen, og kok opp.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten og kyllingen.
Tortillalefsene som blir til overs kan for eksempel brukes til en deilig lunsjwrap dagen etterpå. Lefsene holder seg 3–4 dager i kjøleskapet. De kan også oppbevares i en frysepose i fryseren.
God middag!