Indisk wrap med butter chicken og kålsalat

Indisk wrap med butter chicken og kålsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
En klassisk indisk kyllingcurry med tomatraita pakkes i tortillalefser, som et nikk til Mexico. To verdensdeler møtes på en tallerken.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
  • olje
  • sukker
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Butter chicken-paste
½ glass
Kokoskrem
½–1 pakke
Tortillalefser
2 stk
(Hvete, Gluten)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 770 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen og gjør at kyllingen blir saftigere.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Rør sammen saften fra halve sitronen, 1 ts sukker og litt salt i en serveringskål. Vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den får en jevn stekeskorpe. Tilsett ønsket mengde av butter chicken-pasten, og stek det hele i omtrent 1 minutt til. Ha i kokoskremen, og kok opp. 
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten og kyllingen.
 Tortillalefsene som blir til overs kan for eksempel brukes til en deilig lunsjwrap dagen etterpå. Lefsene holder seg 3–4 dager i kjøleskapet. De kan også oppbevares i en frysepose i fryseren.
God middag!