Pasta med svinestrimler og paprika i mild ostesaus
3.9 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Casarecce
½ pakke
Gul løk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Svinenakke i skiver
150 g
Crème fraîche
½ pakke
Grana Padano
½–1 stk
Urtemiks
½ pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 948 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten. Kutt svinekjøttet i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett løken og paprikaen, og stek alt sammen i 3–4 minutter. Tilsett crème fraîchen og ½ dl vann, og la det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og rør det inn i sausen. Smak til med urtemiksen, salt og pepper. Vend inn spinaten til slutt.
God middag!
God middag!