Pasta med svinestrimler og paprika i mild ostesaus

Pasta med svinestrimler og paprika i mild ostesaus

3.9 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Casarecce
½ pakke
(Hvete)
Gul løk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Svinenakke i skiver
150 g
Crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
½–1 stk
(Egg, Melk)
Urtemiks
½ pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 948 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten. Kutt svinekjøttet i strimler. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett løken og paprikaen, og stek alt sammen i 3–4 minutter. Tilsett crème fraîchen og ½ dl vann, og la det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og rør det inn i sausen. Smak til med urtemiksen, salt og pepper. Vend inn spinaten til slutt.
God middag!
God middag!