Kyllingburger med steinsoppaioli, råkostsalat med eple og gulrotfries
3.93 (90)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Spelthvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
400 g
Kyllingburgere
300 g
Persillade
½–1 pakke
Grønt eple
1 stk
Råkostmiks
150 g
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
Aioli
1 pakke
sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 768 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 56 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend sammen råkostsalaten med steinsoppaiolien til en coleslaw.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll og kutt gulrøttene i tynne staver. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrotstavene i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er gylne og møre.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingburgerne i omtrent 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med persilladen. Ta stekepannen av varmen og la burgerne hvile i pannen frem til servering.
Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Bland epleskivene sammen med råkostmiksen i en skål.
Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2–3 minutter.
Ha aiolien i en skål, og smak til med soppulveret.
Fyll hamburgerbrødene med kyllingburgerne, råkostsalaten og steinsoppaiolien, og server gulrotfriesene ved siden av.
God middag!