Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- spelthvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulrotfries
Gulrøtter
400 g
Kyllingburger
Kyllingburgere
300 g
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Råkostsalat
Grønt eple
1 stk
Råkostmiks
150 g
Hamburgerbrød
Brioche-hamburgerbrød (Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Steinsoppaioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 768 kcal
- Fett 45 g
- Karbohydrater 56 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend sammen råkostsalaten med steinsoppaiolien til en coleslaw.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Gulrotfries: Skyll og kutt gulrøttene i tynne staver. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrotstavene i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er gylne og møre.
- Kyllingburger: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingburgerne i omtrent 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med persilladen. Ta stekepannen av varmen og la burgerne hvile i pannen frem til servering.
- Råkostsalat: Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Bland epleskivene sammen med råkostmiksen i en skål.
- Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2–3 minutter.
- Steinsoppaioli: Ha aiolien i en skål, og smak til med steinsoppulveret.
- Servering: Fyll hamburgerbrødene med kyllingburgerne, råkostsalaten og steinsoppaiolien, og server gulrotfriesene ved siden av.