Sprøpanert sei med smørstekt spisskål, remulade og hurtigsyltet agurk

Sprøpanert sei med smørstekt spisskål, remulade og hurtigsyltet agurk

3.91 (113)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør
Småpoteter
300 g
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Spisskål
½ stk
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Agurk
½ stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 640 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Legg den panerte fisken på brettet når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden. 
 Del spisskålen i 2 båter gjennom stilkfestet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålbåtene i 2–3 minutter på hver side, til de får en gyllen farge. Krydre med litt salt og pepper.    
 Skyll og kutt agurken i tynne skiver, og ha de i en skål. Press over litt saft fra sitronen og vend inn litt salt. La agurken marinere frem til servering. 
Kutt resten av sitronen i båter. Server remuladen, den syltede agurken og sitronbåtene til retten. God middag!
God middag!