Tomatgryte med storfe-, linse- og svinedeig, kremet gnocchi og revet ost
3.72 (65)
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- pepper
- olje
- salt
Gnocchi
500 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
½–1 pakke
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Kjøttdeig av storfe og svin med linser
300 g
Tomatpuré
2 pakke
Oregano
1 pakke
Vann
1 dl
Grana Padano
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 741 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan grovrive gulrøttene og løken på et rivjern, da trenger ikke kjøttsausen like lang koketid, og er raskere ferdig. Man kan også steke de ferdigkokte gnocchiene i en varm stekepanne med litt smør i, for ekstra karakter og smak.
Kok opp lettsaltet vann til koking av gnocchiene.
Skrell løken, hvitløken og gulrøttene. Grovhakk løken og hvitløken, og kutt gulrøttene i tynne skiver. Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Tilsett tomatpurèen og la det steke med kjøttet i omtrent 1 minutt. Ha i grønnsakene og 1 dl vann. Kok opp, og la gryten småkoke til grønnsakene er møre, og sausen har tyknet litt. Rør om av og til. Smak til med oregano, salt og pepper.
Tilbered gnocchiene som anvist på pakken. Hell av vannet og ha gnocchiene tilbake i kjelen. Tilsett crème fraîchen og smak til med hønsebuljongen.
Skyll og tørk ruccolaen. Finriv Grana Padanoen på et rivjern, og topp retten med ruccolaen og osten. God middag!
God middag!