15-20
Godt og rimelig
Kremet pasta med bacon, brokkoli, tomat og revet ost
Denne enkle og raske pastaretten er en skikkelig familieklassiker, full av bacon og lagret ost.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olivenolje
- smør
- olje
Kremet saus
Gul løk
½ stk
Baconterninger
150 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Vann
2 dl
Pasta og brokkoli
Brokkoli
1 stk
Pasta (Hvete)
200 g
Tilbehør
Tomat
1 stk
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 733 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk gjerne pastavannet til å spe sausen med.
- Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen og brokkolien.
- Kremet saus: Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 3 minutter, til det er sprøtt. Tilsett løken, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett 2 dl vann og crème fraîchen. Kok opp på middels varme, og smak til med persilladen, litt salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering.
- Pasta og brokkoli: Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 1. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Kok brokkolien med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet, og bland inn litt olivenolje eller smør.
- Tilbehør: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Topp retten med tomatterningene og Grande Premium-osten ved servering.
- God middag!