Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- soyasaus
- eplesider- eller hvitvinseddik
- pepper
- olje
Korianderris
Jasminris
135 g
Koriander
½ bunt
Ponzubakt lyr
Lyrfilet (Fisk)
325 g
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Koriander
½ bunt
Smør (Melk)
1 ss
Soya-wokkede grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Rødkål
200 g
Soyasaus (Soya)
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 488 kcal
- Fett 6 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server sjyen fra den ildfaste formen til retten.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Korianderris: Tilbered risen som anvist på pakken. Skyll korianderen, finhakk halvparten og grovhakk resten. Vend den finhakkede korianderen inn med den ferdigkokte risen.
- Ponzubakt lyr: Fordel fisken i en ildfast form og ha over 1 ss smør og ponzusausen. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Dryss den grovhakkede korianderen over den ferdigstekte fisken.
- Soya-wokkede grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver på skrå. Kutt kålen i strimler. Varm opp en stor stekepanne, eller wok til høy varme og ha i litt olje. Wok gulrøttene og kålen i omtrent 2 minutter. Tilsett 1 ss soyasaus og ½ ss eddik og legg et lokk over stekepannen. La grønnsakene dampe under lokket i omtrent 1 minutt. Krydre med litt pepper.
- Vel bekomme!