Kremet alt-i-ett gryte med pasta og chorizodeig

Kremet alt-i-ett gryte med pasta og chorizodeig

3.78 (125)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • vann
  • olje
  • pepper
Gul løk
½ stk
Chorizodeig
300 g
Casarecce
200 g
(Hvete)
Paprikakrydder
½ pakke
Kokestabil matfløte
½ pakke
(Melk, Laktose)
Salt
½ ts
Vann
5 dl
Tortillachips
½ pakke
Koriander
½ bunt
Jalapeño
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1014 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle liker koriander kan den serveres ved siden av.

 Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizodeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett den ukokte pastaen, ½ ts salt, paprikakrydderet og 5 dl vann, og rør godt om.
 Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn fløten mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Del hjertesalaten i to og skyll den innvendig. Tørk salaten og kutt den i mindre biter. Skyll og del tomaten i terninger. Ha salaten og tomaten i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
 Skyll korianderen og jalapeñoen. Grovhakk korianderen og kutt jalapeñoen i tynne skiver. Topp pastaen med korianderen og jalapeñoen, og server tortillachipsene ved siden av.
God middag!