Pepperonipizza Bianco med ruccola og tomat

Godt og rimelig

Godt og rimelig

Pepperonipizza Bianco med ruccola og tomat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Urtemiks
½ pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Ruccola
50 g
Tomater
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 894 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål. Kutt pepperoniskivene i strimler.  
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips). 
 Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
God middag! 
God middag!