Godt og rimelig
Godt og rimelig
Pepperonipizza Bianco med ruccola og tomat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Lettrømme
150 g
Urtemiks
½ pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Ruccola
50 g
Tomater
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 894 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål. Kutt pepperoniskivene i strimler.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
God middag!
God middag!