Pasta med kremet kyllingkjøttdeig og salat

Godt og rimelig

Godt og rimelig

Pasta med kremet kyllingkjøttdeig og salat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • salt
  • pepper
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Oregano
1 g
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
½–1 dl
Linguine
200 g
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Tomater
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 781 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne den ferdigkokte pastaen inn i den kremede sausen med kyllingkjøttdeigen.

Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½–1 dl av pastavannet. 
Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, og del den i mindre biter. Tilsett løken og stek det hele videre til kjøttet er gjennomstekt og løken er blank. Ha i buljongen, krydderet med basilikum og oregano, pastavannet og crème fraîchen. Gi gryten et oppkok, skru ned til lav varme, og la gryten småkoke til resten av retten er klar. Vend inn spinaten og smak til med salt og pepper rett før servering.  
Del salaten i midten på langs, skyll den innvendig og grovhakk den. Skyll tomaten og kutt den i grove terninger. Bland salaten og tomaten med 1 ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper. 
God middag! 
God middag!