Pizza bianca con prosciutto di Parma, pomodorini dolci

Italia

Pizza bianca con prosciutto di Parma, pomodorini dolci

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Pizza med hvit saus, parmaskinke, cherrytomater og ruccola

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Cherrytomater
250 g
Hvitløksdressing
2 pakker
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Oregano
1 pakke
Ruccola
50 g
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olivenolje
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 901 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sett in flere stekebrett eller rister i ovnen hvis du har, og stek flere pizzaer samtidig.

Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft.  
 Fordel pizzabunnene på bakepapir. Skyll og tørk tomatene, og kutt dem i to. Fordel hvitløksdressingen og tomatene utover bunnene, og krydre med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
 Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, til tomatene og hvitløksdressingen har litt farge og pizzabunnene er sprø.     
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp de ferdigstekte pizzaene med parmaskinken og ruccolaen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en ostehøvel eller et rivjern. Ringle 2 ss god olivenolje over pizzaene.   
Buon appetito! 
God middag!