20-30
Pizza bianca con prosciutto di Parma, pomodorini dolci
Pizza med hvit saus, parmaskinke, cherrytomater og ruccola
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Pizza bianca
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Cherrytomater
250 g
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
2 pakker
Oregano
1 pakke
Topping
Ruccola
50 g
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Olivenolje
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 901 kcal
- Fett 48 g
- Karbohydrater 89 g
- Protein 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sett in flere stekebrett eller rister i ovnen hvis du har, og stek flere pizzaer samtidig.
- Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft.
- Pizza bianca: Fordel pizzabunnene på bakepapir. Skyll og tørk tomatene, og kutt dem i to. Fordel hvitløksdressingen og tomatene utover bunnene, og krydre med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
- Pizza bianca, fortsettelse: Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, til tomatene og hvitløksdressingen har litt farge og pizzabunnene er sprø.
- Topping: Skyll og tørk ruccolaen. Topp de ferdigstekte pizzaene med parmaskinken og ruccolaen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en ostehøvel eller et rivjern. Ringle 2 ss god olivenolje over pizzaene.
- Buon appetito!