Fiskekaker med kremet byggryn og risoni
og ovnsbakt brokkoliRetten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Risoni
1 pakke
Nordisk byggrynsalat
½–1 pakke
Lett crème fraîche
½ pakke
Fiskekaker
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 786 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 90 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekakene kan også stekes i en stekepanne med olje og smør.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Skrell og del gulrøttene i skiver. Fordel brokkolien og gulrøttene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered risonien som anvist på pakken.
Legg fiskekakene på stekebrettet med grønnsakene når det gjenstår 7–8 minutter av grønnsakenes steketid.
Sil vannet av den ferdigkokte risonien, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn byggrynsalaten og crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
God middag!