Fiskekaker med kremet byggryn og risoni, og ovnsbakt brokkoli

Fiskekaker med kremet byggryn og risoni, og ovnsbakt brokkoli

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Risoni
1 pakke
(Hvete)
Nordisk byggrynsalat
½–1 pakke
(Bygg, Hvete)
Lett crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 786 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 90 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekakene kan også stekes i en stekepanne med olje og smør.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Skrell og del gulrøttene i skiver. Fordel brokkolien og gulrøttene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter. 
 Tilbered risonien som anvist på pakken. 
Legg fiskekakene på stekebrettet med grønnsakene når det gjenstår 7–8 minutter av grønnsakenes steketid.
 Sil vannet av den ferdigkokte risonien, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn byggrynsalaten og crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!