Pasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost

Pasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost

4.07 (412)
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Casarecce
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 888 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne osten inn i sausen, for en ekstra kremet konsistens.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1–2 dl av pastavannet når pastaen siles. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skjær pepperonien i strimler. 
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Tilsett litt olje, og vend inn rødløken og brokkolien. Stek det hele i omtrent 5 minutter, til det er gyllent.
Bland inn crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og 1–2 dl av pastavannet fra steg 1. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.     
 Skyll og tørk ruccolaen, og bland den med balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.  
Nyt måltidet!
God middag!