15-20
Pasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
Casarecce (Hvete)
200 g
Kremet saus
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Servering
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 882 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 84 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne osten inn i sausen, for en ekstra kremet konsistens.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1–2 dl av pastavannet når pastaen siles.
- Kremet saus, forberedelse: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skjær pepperonien i strimler.
- Kremet saus: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Tilsett litt olje, og vend inn rødløken og brokkolien. Stek det hele i omtrent 5 minutter, til det er gyllent.
- Kremet saus, fortsettelse: Bland inn crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og 1–2 dl av pastavannet fra steg 1. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Skyll og tørk ruccolaen, og bland den med balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.
- Nyt måltidet!