Pitabrød med krydret svinekjøttdeig, kålsalat og hummus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Strimlet kålsalat
120 g
Lett urtedressing
½–1 pakke
Rødløk
½ stk
Svinekjøttdeig
300 g
Persillade
½ pakke
Garam masala
½ pakke
Vann
½ dl
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Pitabrød
4 stk
Hummus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 840 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Ha den strimlede kålsalaten i en bolle, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
Skrell og finhakk halve rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen og løken i 3–4 minutter, slik at kjøttet får litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann, persilladen og garam masalakrydderet, og stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper, og la det stå på svak varme frem til servering.
Skyll og kutt agurken i terninger, og skrell og kutt resten av rødløken fra steg 2 i tynne skiver. Ha løken og agurken i hver sin skål.
Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
Server hummusen til retten, og fyll pitabrødene etter eget ønske. Vel bekomme!
God middag!